Laat ons contact met u opnemen

Diensten

Home » Diensten

Engineering

​Draftec is gespecialiseerd in het ontwerpen van (geïntegreerde) hydraulische, elektrische en mechanische oplossingen. U kunt terecht voor eenvoudige machine of tool voor de industrie tot complexe projecten in de offshore.

Onze engineeringafdeling heeft de volgende specialisaties:

  • Hydraulisch ontwerp
  • Mechanisch ontwerp
  • Mechatronisch ontwerp
  • Elektrisch ontwerp
  • Technische automatisering

Uitvoering

Onze specifieke kennis en ons uitgebreide netwerk van betrouwbare onderaannemers en leveranciers stellen ons in staat elk high-end ontwerp te realiseren. Wij streven naar de hoogste kwaliteit binnen uw technische vereisten, om op de meest kostenefficiënte manier te worden geïnstalleerd.

Met ons team van projectmanagers en projectengineers stellen we specificaties, planningen en budgetten op. Er wordt een keuze gemaakt voor onderaannemers en leveranciers op basis van kwaliteit, prijs en levertijd. Tijdens de gehele productie begeleiden onze eigen mensen het proces. Er worden kwaliteitscontroles gehouden en testen afgenomen.

​Inbedrijfname

Onze diensten omvatten de vaststelling van acceptatieprotocollen (in nauwe samenwerking met onze klanten), voorbereidingen voor de definitieve acceptatietests (van het spoelen van hydraulische leidingen en koude draadtesten tot softwaresimulaties) en de uitvoering van de eigenlijke tests.

Project management

Hoogwaardige technische oplossingen vragen om gespecialiseerde en ervaren projectmanagers. Draftec kan uw project gehele project begeleiden of delen hiervan. We stellen planning en begroting op en bewaken deze. Ook fungeren als bemiddelaar tussen afdelingen en aannemers.

Onderhoud

Draftec verzorgd onderhoud, reparatie en revisie van diverse installaties. Dit kan gaan om bestaande installaties op schepen die weer up-to-date gebracht moeten worden, kranen die aangepast moeten worden aan veranderde omstandigheden of HPU’s die een revisie nodig hebben. Alles wat we kunnen ontwerpen en bouwen kunnen we ook onderhouden, repareren en reviseren.