Laat ons contact met u opnemen

Cable tensioners

Home » Projecten » Cable tensioners

Bovenal moet een windpark op de meest effectieve manier stroom opwekken. Deze hernieuwbare energie moet worden getransporteerd via de modernste en efficiënte hoogspanningskabeloplossingen. Deze kabels moeten met de hoogste controle en betrouwbaarheid worden geïnstalleerd door krachtige en nauwkeurige apparatuur aan boord van binnenschepen, schepen, mobiele en onderzeese machines.

Draftec kabelspanners of kabelmotoren zijn perfect ontworpen en uitgebalanceerd binnen de high-end multidisciplinaire mentaliteit van het bedrijf. Daarom is Draftec kabellegapparatuur de beste oplossing om hoogspanningskabels met de hoogste nauwkeurigheid en gevoeligheid van een windpark naar de beschaving te behandelen en door te voeren.

Draftec begrijpt dat de stroomkabel een erg duur pakket is. De omstandigheden tijdens de installatie kunnen ruw zijn. ‘Handle with Care’ is niet zomaar een commerciële slogan, maar een bedrijfsbrede instelling en drive voor de ontwikkeling van high-end kabelmotoren, draaitafels, zwanenhalzen, laadtorens, klem- en knijpgereedschap en verstelbare rolboxen.

Draftec-kabelmotoren kunnen worden gebruikt als zelfstandige eenheden of volledig worden geïntegreerd in een interface en controlesysteem op het hoogste niveau om een ​​door één persoon bediend, multifunctioneel kabellegproces te creëren.

Als resultaat van een perfecte balans tussen mechanische constructies, hydraulische of elektrische aandrijvingen en systeemintegratie, blinken Draftec kabelmotoren of rupsspanners uit in een zorgvuldige omgang met hoogwaardige productkabels om vervormingen of breuken of verlies van kwaliteit en prestatie van een voedingskabel te voorkomen . Het voordeel van multidisciplinaire systeemintegratie is dat elke contactkracht, lijndruk en snelheid met de kabel of elke handeling wordt geregistreerd, gemonitord, gelogd en zelfs geanalyseerd.

Er zijn verschillende soorten Draftec-kabelmotoren; met wielen en met sporen.

Alle typen worden vervaardigd met eigen ervaring en zijn verkrijgbaar met een tiental unieke functies als geavanceerde bedieningselementen voor synchronisaties, constante spanning, belastingverdeling, klemkracht en deiningcompensatie.